Amma resort

Amma resort je jedan od najozbiljnih projekata u Crnoj Gori. Ovaj prestižni primorski rizort predstavljaće skladan i brižljivo dizajniran spoj modernog i primorskog. Lokacija će biti u Čanju, sakrivenom i netaknutom dijelu Crnogorske obale.

Naziv AMMA je odabran pažljivo, i na tamilskom, jednom od hindu jezika, znači majka. Svi smo svjesni simbolike. Majka je za svakog pojedinca nešto uzvišeno i najbliže srcu, dok majka čovječanstva je i priroda. A bogata priroda okružuje ovaj rizort.

Budući projekat uključuje izgradnju stambenih objekata i hotelskih kapaciteta.

S obzirom na to da Čelebić grupa ima uspješnu saradnju sa IHG, u ovom rizortu biće izgrađen hotel visoke kategorije brenda Intercontinental sa 199 smještajnih jedinica. Hotel će biti u obliku broda, a sve smještajne jedinice imaće pogled na more. Savršen eksterijer, otvoreni bazen i bujna vegetacija, izdvojiće ovaj hotel i dati mu posebno mjesto u turističkoj ponudi CG.

Osim netaknute obale, Čanj karakteriše i atraktivna lokacija. U doprinos tome govore i brojke, pa naši budući kupci za 40 minuta mogu stići do Podgorice, 30 minuta do PG aerodroma, 20 minuta do Bara, 15 minuta do Budve, 30 minuta do Tivta.

Rezidancijalni dio kompleksa obuhvata izgradnju 8 zgrada – 6 zgrada sa 6 spratova i dvije zgrade sa 3 sprata. Ukupan broj stambenih jedinica različite strukture u ovom dijelu kompleksa je 242. Naši kupci će imati mogućnost odabira od garsonjera, preko jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, do penthousa.

Sve stambene jedinice u ovim zgradama, kao i smještajne jedinice u hotelu, imaće pogled na more, a tri otvorena bazena, restorani i otvoreni bar, daju posebnu notu komfora i luksuza svim budućim stanovnicima.

Zdravi stilovi života su imperativ, kako za našu kompaniju, tako i za sve naše saradnike, pa će budućim kupcima na raspolaganju biti i sportski sadržaj, odnosno, sportski tereni za košarku i tenis, koji će se nalaziti na brdu, iza hotela.

Ispod kompleksa se nalaze podzemne garaže koje mogu da opskrbe sve goste i vlasnike apartmana.

Svi kupci apartmana mogu potpisati sa hotelom ugovor o rentiranju stambene jedinice i na taj način imaju šansu za povrat nekretnine.

Duž čitave obale koja je duga 1.2 km planirana je izgradnja novog šetališta lungomare od strane Barske opštine.

 

Ivan Miranović

Ivan Miranović

Izvršni direktor

Fiksni telefon: +382 20 444 454
Email: ivan.miranovic@celebic.com
www.celebic.com