O nama

Više o nama

Upoznajte nas bolje

Čelebić kompanija na poslovnoj mapi Crne Gore postoji od 1991. godine. Porodični entuzijazam sa početka prerastao je u respektabilnu crnogorsku kompaniju koja zapošljava više od 450 radnika i važi za jednu od uglednijih u ovom dijelu Evrope.

Premda je Čelebić kompanija pretežno prepoznata po svojim građevinskim projektima, u okviru Čelebić grupe danas posluje 18 povezanih privrednih društava koja su aktivna na tržištu nekretnina (Amma resort, Verde Village, Čelebić Invest, Čelebić rent, Čelebić družba za gradnjo in investicije, Čelebić, Čanj Investment, North Development, Anekretnine), u trgovini (tržni centar City Mall), u energetici (C&S Energy), u ugostiteljstvu, sportu i rekreaciji (Čelebić recreativo, FK Podgorica), u hotelijerstvu (hotel voco), u oblasti visokog obrazovanja (Univezitet Donja Gorica),  u informacionim tehnologijama (IT desk), u osiguranju (Čelebić loyal), u poljoprivredi (Čelebić agrar).

Strategija i vizija razvoja Čelebić kompanije već decenijama podrazumijeva edukaciju i maksimalno osposobljavanje pojedinaca i timova za upravljanje sektorima i novim kompanijama, zatim povezivanje sa regionalnim i evropskim korporacijama i razvijanje partnerskih odnosa (Gorenje, Delta Holding, Nelt, Mtel, MK grupa, Orascom, Erste bank, CKB banka, Societe generale banka i sl.). Takođe, vizija vodilja za razvoj projekata jeste postavljanje novih standarda u arhitekturi, planiranju, ekologiji i energetskoj efikasnosti.

Kao podrška strateškom razvoju kompanije već izvjestan niz godina sprovodimo politiku kvaliteta i  procedure koje iznutra jačaju naš sistem kroz uspostavljeni standard ISO 9001:2015.

Više o nama

Menadžment kompanije

Tomislav Čelebić

Predsjednik

Milica Delibašić

Asistent predsjednika

Biljana Darmanović

Sekretar

Darko Radunović

Potpredsjednik za finansije i ekonomiju

Verica Drobnjak

Potpredsjednik za razvoj tehničkih poslova

Nikola Racković

Potpredsjednik za strategiju, razvoj i planiranje

Goran Darmanović

Potpredsjednik za korporativne i pravne poslove

Slavica Jočić

Interna kontrola

Danijela Šaban

Rukovodilac, Upravljanje ljudskim resursima/Prevodilac

Andrija Radusinović

Izvršni direktor

Dejana Čelebić

Rukovodilac prodaje

Mensur Murić

Rukovodilac građevinske operative

Ivan Miranović

Rukovodilac finansija

Jovana Dragićević

Rukovodilac službe projektovanja i praćenja procesa

Ilija Bojanić

Rukovodilac službe nabavke

0
prodatih stanova
0
izgrađenih objekata
0
zaposlenih u grupi
0
godina uspješnog poslovanja

Ključ uspjeha naše kompanije je timski rad. Strateškim ulaganjem u znanje i edukaciju zaposlenih razvijen je sistem sa ozbiljnim i kvalitetnim kadrom koji dijeli viziju kompanije. Naši zaposleni su temelj svih realizovanih, aktuelnih i budućih projekata i investicija.

Tomislav Čelebić

Predsjednik kompanije Čelebić

Naša priznanja

Naše nagrade

Čelebić Grupa dobitnik nagrade

Čelebić Grupa dobitnik nagrade i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu na području srednje i jugoistočne Evrope za 2022. godinu.

Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE i Društvo PROMO GLOBAL Zagreb, dodijelili su Čelebić Grupi veliku nagradu i priznanje „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu na području srednje i jugoistočne Evrope za 2022. godinu.

Događaj dodjele nagrada održan je u Dubrovniku, od 06 – 09. decembra 2023. godine. Nagradu je primio vlasnik i predsjednik Čelebić Grupe, gospodin Tomislav Čelebić.

Video sa događaja možete pogledati ovdje:

 

Intervju sa gospodinom Čelebićem, objavljen u časopisu PERSPEKTIVE, možete pročitati ovdje:

Plaketa za unapređenje menadžmenta

Tomislav Čelebić, Predsjednik

Menadžer Jugoistočne i srednje Evrope

Tomislav Čelebić, Predsjednik

Evropski najmenadžer & najkompanija

Tomislav Čelebić, Predsjednik