Više o nama

Upoznajte nas bolje

Čelebić kompanija na poslovnoj mapi Crne Gore postoji od 1991. godine. Porodični entuzijazam sa početka prerastao je u respektabilnu crnogorsku kompaniju koja zapošljava više od 450 radnika i važi za jednu od uglednijih u ovom dijelu Evrope.

Premda je Čelebić kompanija pretežno prepoznata po svojim građevinskim projektima, u okviru Čelebić grupe danas posluje 12 povezanih privrednih društava koja su aktivna na tržištu nekretnina (Čelebić Invest, Čelebić rent, AMMA RIZORT, Čelebić, družba za gradnjo in investicije), u trgovini (tržni centri City Mall i Bazar), u energetici (C&S Energy), u ugostiteljstvu i rekreaciji (Čelebić recreativo), u hotelijerstvu (Verde complex), u oblasti visokog obrazovanja (Univezitet Donja Gorica),  u informacionim tehnologijama (IT desk), u osiguranju (Čelebić loyal), u poljoprivredi (Čelebić agrar).

Strategija i vizija razvoja Čelebić kompanije već decenijama podrazumijeva edukaciju i maksimalno osposobljavanje pojedinaca i timova za upravljanje sektorima i novim kompanijama, zatim povezivanje sa regionalnim i evropskim korporacijama i razvijanje partnerskih odnosa (Gorenje, Delta Holding, Nelt, Mtel, MK grupa, Orascom, Erste bank, CKB banka, Societe generale banka i sl.). Takođe, vizija vodilja za razvoj projekata jeste postavljanje novih standarda u arhitekturi, planiranju, ekologiji i energetskoj efikasnosti.

Kao podrška strateškom razvoju kompanije već izvjestan niz godina sprovodimo politiku kvaliteta i  procedure koje iznutra jačaju naš sistem kroz uspostavljeni standard ISO 9001:2015.

Više o nama

Menadžment kompanije

Tomislav Čelebić

Predsjednik

Milica Delibašić

Asistent predsjednika

Biljana Darmanović

Sekretar

Milašin Borović

Potpredsjednik za finansije i ekonomiju

Verica Drobnjak

Potpredsjednik za razvoj tehničkih poslova

Nikola Racković

Potpredsjednik za strategiju, razvoj i planiranje

Goran Darmanović

Potpredsjednik za korporativne i pravne poslove

Slavica Jočić

Interna kontrola

Danijela Šaban

Rukovodilac, Upravljanje ljudskim resursima/Prevodilac

Andrija Radusinović

Izvršni direktor

Marina Boljević

Rukovodilac prodaje

Damjan Bakić

Rukovodilac finansija

Radosav Žižić

Rukovodilac pravne službe

Mensur Murić

Rukovodilac građevinske operative

0
prodatih stanova
0
izgrađenih objekata
0
zaposlenih u grupi
0
godina uspješnog poslovanja

Ključ uspjeha naše kompanije je timski rad. Strateškim ulaganjem u znanje i edukaciju zaposlenih razvijen je sistem sa ozbiljnim i kvalitetnim kadrom koji dijeli viziju kompanije. Naši zaposleni su temelj svih realizovanih, aktuelnih i budućih projekata i investicija.

Tomislav Čelebić

Predsjednik kompanije Čelebić

Naša priznanja

Naše nagrade

Plaketa za unapređenje menadžmenta

Tomislav Čelebić, Predsjednik

Menadžer Jugoistočne i srednje Evrope

Tomislav Čelebić, Predsjednik

Evropski najmenadžer & najkompanija

Tomislav Čelebić, Predsjednik

Stvaratelji za stoljeća

Tomislav Čelebić, Predsjednik