Hotel voco™ Podgorica-jedanaesti voco na svijetu

Jedanaesti voco™ objekat i prvi u jugoistočnoj Evropi se nalazi na obodu atraktivne destinacije u Podgorici, na mjestu dosadašnjeg hotela Verde.

Novi vocoTM Podgorica nudi moderno, elegantno i opuštajuće hotelsko iskustvo za goste. Hotel sa 81 sobom odražava karakteristike voco™-a sa ekskluzivnim crtama i posebnim obilježjima, što ga čini jedinstvenim za nezaboravan boravak. Višemjesečna adaptacija i prilagođavanje voco standardima konačno je završena. Prema riječima Milene Brajović, direktorice voco Podgorica i Verde kompleksa, za kratko vrijeme urađeno je mnogo posla, prije svega na prilagođavanju Verde hotela standardima IHG grupe i voco brenda u pogledu dizajna i enterijera, kao i na sprovođenju procedura i usvajanju standarda u domenu usluge, ponude i bezbjednosti gostiju i zaposlenih.

Voco brend je najnoviji brend u sklopu InterContinental Hotels Group koji je kreiran 2018.te godine što znači da je brend koji je u ekspanziji, a od svih ostalih brendova odvaja ga činjenica da nudi nešto što je opuštenije, drugačije, mnogo manje formalno od uobičajnog poimanja hotelskog luksuza. Upravo to opravdava voco slogan – ”pouzdano drugačiji” – dodaje Brajović.

Renovirane hotelske sobe osmišljene su sa pogodnostima poput udobne posteljine izrađene od 100% recikliranog materijala, Korres proizvoda u većim flašama i brzog bežičnog interneta, kako bi se gosti opustili i prepustili ‘vremenu odvojenom za sebe’ tokom boravka u voco™ hotelima.

Vlasnička i menadžment struktura vocoTM Podgorica ostaje nepromijenjena – hotel je vlasništvo Čelebić grupe, s tim što kroz kanale IHG grupe, hotel vocoTM Podgorica dobija značajnu podršku u prodaji i marketingu i otvaraju mu se vrata ka globalnom tržištu zbog činjenice da IHG grupacija uliva ogromno povjerenje u hotelijerstvu. Sami Loyalty program IGH grupe broji preko 100 miliona članova – stalnih posjetilaca.