Gdje dom znači više

Šta za Vas predstavlja riječ dom?

Mjesto poput zavičaja kada ozeleni u proljeće? Ili okruženje dovoljno bezbjedno i pitomo za odrastanje Vaše djece? Duge šetnje po kraju koji je Vaše utočište, komšiluk koji volite i njegujete zajedno?

Dom je ono mjesto gdje čujete i osjećate prirodu, a kafu pijete umiveni jutarnjim ili poslijepodnevnim suncem, dok posmatrate kako se grad pred Vama budi ili, umoran, tone u san.

Kada ste posljednji put uživali u tišini neometanoj zvucima saobraćaja? Na odmoru, možda na planini?

Da li čeznete za nekretninom koja nije samo stambena jedinica, nego dom, Vaše konačno odredište u Glavnom gradu sa uređenim, čistim I ozelenjenim dvorištem ili parkingom?

Usporite. Zaustavite se. Udahnite. Osjetite prirodu. Slušajte žubor rijeke i šapat prirode. Dišite čist vazduh. Šetajte sa voljenom osobom. Trčite sa djecom. Svoj komad mira potražite u Verde Village-u.

Viziju za projektovanje i izgradnju Verde Village- dobili smo od samog prirodnog okruženja Donje Gorice, brda Mihinje, rijeke Sitnice, a opet osluškujući želje naših građana i kupaca godinama unazad. Glavni grad i okolina obiluju brdima i rijekama ali, zbog ubrzanog stila života, prolaze jednostavno nezapaženo. Shvatili smo da je vrijeme za novi život u Podgorici. Konceptom Verde Village-a, porodicama nudimo novi dom u prirodi.

U neposrednom okruženju budućeg ekskluzivnog naselja nalazi se Čelebić zona prepoznata po hotelu voco™ Podgorica sa sportsko-rekreativnim sadržajima, edukativnim kapacitetima: Univerzitetu Donja Gorica, QSI američkoj osnovnoj i srednjoj školi, Verde campusu-modernom studentskom domu, Osnovnoj školi „Vlado Milić“ modernom supermarketu kao i poslovnoj zoni.

Sama lokacija je izuzetna imajući u vidu činjenicu da jenaselje locirano u blizini spoja dva autoputa (Jadransko-jonska magistrala i autoput Bar – Boljare), i povezano bulevarima (Donja Gorica i jugozapadnom obilaznicom) sa sjeverom i jugom Crne Gore.

Vizija budućeg naselja zaokružena je konceptom-sve na jednom mjestu. Pored prirodnog okruženja, izgrađujemo ono što se s pravom definiše kao ekskluzivno naselje – jedinstvenu oazu mira i zelenila uz mnoštvo rekreativnih sadržaja. Zamislite život u kompleksu gdje vrijeme provodite šetajući pored rijeke, zabavljajući se na igralištima, trenirajući na sportskim terenima ili družeći se u unutar Verde Village-a.

Vrijeme za nove životne standarde. Vi donosite odluku.