Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Karijera

GRADIMO BUDUĆNOST ZAJEDNO
U savremenom društvu, svijest o značaju zaposlenih je prilično sazrela, tako da se uspješnost nekog preduzeća sve više mjeri kvalitetom i uspjehom ljudi koji u njemu rade. Povećani zahtjevi tržišta i potrebe za kvalifikovanom radnom snagom usmjeravaju kompaniju Čelebić da stvara profesionalan kadar i njeguje svoje zaposlene, imajući svijest da su ljudi, njihove intelektualne i fizičke mogućnosti i potencijali najvažniji za realizaciju svakog projekta.
Čelebić kompanija
Nudi mlad i energičan kolektiv, dinamičnu i prijatnu radnu sredinu, međusobno poštovanje i uvažavanje, mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja i napredovanja, mogućnost timskog i individualnog rada, profesionalan odnos sa klijentima i poslovnim partnerima, ozbiljnost u poslovanju;
Traži vrijedne i ambiciozne ljude spremne da rade i unapređuju svoje znanje i vještine.
Ako ste raspoloženi da svoje umijeće i sposobnosti uložite u tim i prilagodite se poslovnim i etičkim principima kompanije Čelebić, pozivamo Vas da postanete dio tima kompanije Čelebić.
Budite uz nas –GRADIMO BUDUĆNOST zajedno!
Prijava za posao
Prijava za posao (aplikacija) se sastoji od radne biografije i propratnog pisma. To je Vaša „vizit karta“ prema poslodavcu.
Radnu biografiju (CV) napišite u formi koja Vam najviše odgovara kako biste se što bolje predstavili. Radna biografija obavezno treba da sadrži lične podatke, podatke o obrazovanju, dosadašnjem radnom iskustvu, dodatnim vještinama i kvalifikacijama (znanje stranih jezika, rad na računaru, ostale aktivnosti), datum kada je napisana. Poželjno je uvrstiti i podatke koji se odnose na lična interesovanja, hobije, neformalno obrazovanje i vještine, preporuke, fotografiju, kao i sve ostale informacije za koje smatrate da treba da znamo o Vama.
Propratno pismo sadrži naziv radnog mjesta/sektora za koji podnosite prijavu i kratko obrazloženje zbog čega aplicirate za određeno radno mjesto, Vaše kontakt podatke (poštanska adresa, e-mail adresa, broj telefona/ faxa/ mobilnog).
Prijavu za posao možete poslati putem pošte, e-maila ili je lično dostaviti.
Prijave koje se ne odnose na aktuelna slobodna radna mjesta biće uvrštene u bazu podataka kompanije, bez obaveze da kandidat bude pozvan na razgovor. Ukoliko se u periodu od narednih godinu dana ukaže potreba za radnim mjestom, koje prema procjeni kompanije odgovara Vašim kvalifikacijama, bićete pozvani na razgovor.
Aplikacije u bazi podataka kompanije smatraju se zastarjelim nakon dvije godine od dana podnošenja.
Ukoliko ne možete da odlučite koju formu radne biografije da odaberete, kliknite ovdje.
Pogledajte aktuelna slobodna radna mjesta.